Drob de miel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 6443 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

27.04.2011, 14:40

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:51

Cris2711 1

27.04.2011, 17:29

adry88 1

03.06.2011, 15:29

deyutzky 1

17.04.2012, 00:15

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.04.2012, 05:46

Sidy 1

17.04.2012, 07:04

Tn singur fir de ceapa verde si unul de usturoi???
Nu e putin la atata compozitie ?

dorin 1

17.04.2012, 09:12

an drob nu se pune salanina!!!!!!!!!!si daca ai ceapa verde nu vad rostul celei albe?????

diaconta 1

17.04.2012, 09:23

Hristos a Inviat!!!!
Daca-i reteta mamei,sunt convinsa ca-i foarte buna
asa are si mama reteta ei.
cativa ani am incercat sa facem cum am mai auzit pe la altii si nu ne-a reusit.anul asta a zis mama "fac asa cum stiu eu dintotdeauna" si s-a dovedit ca avea dreptate,am avut din nou pe masa un drob foarte bun

kukibella 1

17.04.2012, 11:35

Panacris 1

17.04.2012, 15:02

Arata bine drobul tau, dar sunt de acord cu Dorin,fara slanina in drob, eventual se poate pune putina carne mai grasa (de pe gat) fiarta de miel, si multa verdeata (ceapa, usturoi si marar proaspat)!

elucubratiiculinare 1

17.04.2012, 16:17

foarte bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Drob din carne amestecata