Ficat de vita prajit cu mamaliga

de aziz in Ficat, 10 Ian 2011 | 13639 vizualizari

COMENTARII (17)

mena29 1

10.01.2011, 10:31

Miha 1

10.01.2011, 10:32

Hop si eu!

MotanLaOale 1

10.01.2011, 10:39

bun bun

RuxyRux 1

10.01.2011, 10:40

Si eu....delicios preparat!!! Facut de Azizul scump

silvi0ara 1

10.01.2011, 10:45

Mitinita 1

10.01.2011, 10:59

noi il mai facem pe gratar si e super bun

LUK 1

10.01.2011, 13:28

bun bun

Mihaela11_jo 1

10.01.2011, 14:01

Delicios
Am mancat la un restaurant libanez stropit cu "dibees roman"( sirop concentrat de rodii

ionix 1

10.01.2011, 15:18

şi eu am mâncat tot la un restaurant libanez aşa ceva... bun

Cris2711 1

10.01.2011, 17:34

Mona

kamy 1

10.01.2011, 18:25

ionela...sa inteleg ca tu nu faci ficat prajit? si eu fac des....e super bun

ionix 1

10.01.2011, 18:28

Kamy... mie-mi place enorm de mult cel de pui dar la grătar.. făceam des şi prăjit sub diverse forme... îmi place ficatul în drob sau caltaboş de vită am mâncat foarte rar

kamy 1

10.01.2011, 18:34

ionela...asta asa-i...fiecare cu gustul lui mie imi place ala de vita ca e mai ...dens si mai gustos....mi se pare mie

aziz 1

10.01.2011, 20:52

bei cum ziceam in ulei o dat la 100 de ani ca e greoi dar pe gratar cu o salata buna este exceptional

Sylvia 1

10.01.2011, 22:20

Excelent arata eu nu m-as da inapoi de la o portie

aziz 1

11.01.2011, 16:56

sylvia nici nu trebuie

MIUTA 1

11.01.2011, 18:23

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]