File de crap prajit

de ianculubita in Crap / Caras, 28 Apr 2011 | 12704 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

28.04.2011, 22:18

bunnnn

mirela0911 1

28.04.2011, 22:19

Cartofi prajiti cu mamaliga nu am mancat niciodata, dar de ce nu...... toate au un inceput reteta este excelenta

elena1988 1

28.04.2011, 22:40

Mitinita 1

28.04.2011, 23:06

si mie fix asa imi place

MotanLaOale 1

29.04.2011, 08:07

pestele cel mai bun este cel prajit simplu in ulei indiferent de soi

divainbucatarie 1

29.04.2011, 08:59

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:14

vreauuuuuuuuuuuuu

ianculubita 1

29.04.2011, 10:35

Daca incercati o data,nu ve-ti regreta

Dya Daniela Andrei 1

29.04.2011, 21:34

Nu am servit niciodata peste cu cartofi prajiti,,, banuiesc ca e gustos!



Pentru mujdeiul de usturoi, smantana ii confera un gust mult mai fin! Sau o rosie coapta este ideala pentru tochitura si cartofi prajiti ori dovlecei
Sper ca nu-i cu suparare!

ianculubita 1

30.04.2011, 15:20

Cum sa fie cu suparare?!eu nu pun niciodata smantana pentru ca atunci cand mananc,o fac cu pofta,apoi stau in pat 3zile,de aceea la mujdei pun rosii sau iaurt,

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2011, 17:46

Asa se intampla si cu mama mea! stiu cum e,,, asa ca eu profit acum cat inca mai pot,,, nu rezist usturoiului si ardeilor iuti as fi in stare sa ii mananc cu lingura

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2011, 17:46

elena1988 1

02.05.2011, 13:12

adry88 1

06.05.2011, 15:30

mamaieelena 1

08.05.2011, 08:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de rosii