File de Somon in crusta de parmezan

de AlexTeacher in Somon, 14 Ian 2016 | 4864 vizualizari

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

14.01.2016, 14:42

mihaelar63 1

14.01.2016, 14:56

Aceasta este si atitudinea mea fata de somon I
Anul trecut am vorbit cu un client ce lucreaza la o fabrica de procesare a somonului salbatic in Norvegia . Spunea ca este de opt ori mai scump decat cel de crescatorie .
Buna metoda de preparare este aleasa , ce s-ar intampla daca l-ai ineca in ulei prin prajire ? Cu garnitura de mazare cred ca arata grozav

laura_n 1

14.01.2016, 15:04

pot sa particip cu reteta asta la concurs? ))))

MotanLaOale 1

14.01.2016, 15:16

bun bun

Bya Ralu 1

14.01.2016, 15:46

ce fain arata

CameliaR 1

14.01.2016, 17:59

simona72 1

14.01.2016, 18:29

Intradevar, un peste cam gras dupa care nu ma dau in vant...super l-ai gatit! Prefer macroul, chiar daca si ala e gras

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

Aletta 1

14.01.2016, 23:31

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

katty 1

15.01.2016, 11:46

AlexTeacher 1

16.01.2016, 01:36

Stii cate lucruri misto poti face cu macrou? Ia fii atenta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=L3CMCZ73uR0

Michel Roux Jnr - idolul meu

Gicuta 1

18.01.2016, 09:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]