Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 15 Oct 2010 | 22380 vizualizari

COMENTARII (67)

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 22:20

Lilik,gata prajeala?...............

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 22:20

Ionix si al meu la fel

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 22:21

cum zici tu Madi............

ionix 1

16.10.2010, 22:21

chiar toti barbatii sunt la fel?

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 22:25

Dia, boss nu are voie decat sa saliveze

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 22:26

ionix, eu am o vorba "toti barbatii parca sunt facuti de aceeasi mama"

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 22:27

Dana, esti binevenita...............aici niciodata nu este prea tarziu, intotdeauna se gaseste ceva de mancare..............

mihaelar63 1

17.10.2010, 02:14

bun, bun , m-ai indus in eroare , credeam ca garnitura sunt cartofiori

kamy 1

17.10.2010, 19:59

medi...cum prosop absornbant la bunatatea aia facuta in ceaun????uleiul ala bun pus peste mamaliga si carne...cu mujdei..mmmmmm

Bucataras Medi 1

17.10.2010, 21:37

Mihaela........hahaha..................

Bucataras Medi 1

17.10.2010, 21:39

Kamy, stiu ca e bun cum zici tu numai ca noi nu prea avem voie la asa cevada ne mai e pofta din cand in cand si atunci calcam stramb

burdulea56 1

17.10.2010, 23:52

Mama, precis nu mai ai Medi, eu sunt fan carne porc+mamaliga.

lia maria 1

18.10.2010, 17:14

ce bunatate la ceaun

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 17:59

lenutica, nu mai am.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 17:59

Lia, buna rau .............

Mitinita 1

20.10.2010, 22:32

si eu care credeam ca se tine mult carnea cand e facuta la ceaun, Nu stiu de ce dar numai cand da frigul imi e pofta de mujdei...bate iarna la usa si hop si eu la usturoi. arata super bine!

elena1988 1

01.02.2011, 12:00

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii