Flori de dovleac pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 8915 vizualizari

COMENTARII (15)

DIANA B 1

18.08.2011, 16:20

Ptr sinceritate

Cris2711 1

18.08.2011, 16:24

Lau 1

18.08.2011, 17:11

alinutzika 1

18.08.2011, 18:18

foarte interesant

aziz 1

18.08.2011, 20:21

atunci dupe ce or fi murind talienii astia asa de tare?daca sant usor amarui nu m-as baga

Bunica 1

18.08.2011, 20:28

Interesant, dar nu vreau

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:30

eu cred ca e bine sa incerci, sa iti faci o idee!

adry88 1

18.08.2011, 20:53

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:19

Mie mi-au placut mult cand le-am pregatit...si nu le-am gasit amarui deloc...arata delicios

Criss 1

18.08.2011, 21:50

Dragele mele, multumesc pentru comentarii.

Criss 1

18.08.2011, 21:51

Ruxy, habar n-am de ce, dar ale mele au fost usor amarui. Una peste alta, prefer dovlecelul pane.

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:52

Da nici eu nu am idee Cris...deci pana la urma ramanem conservatoare si eu il prefer pe domnul dovlecel

mimmi 1

18.08.2011, 22:14

Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !

Criss 1

19.08.2011, 09:49

Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:49

CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu mozarella, masline si cubulete de bacon