Foi cu cacao si crema mascarpone

de gaby_duceag in Prajituri, 29 Dec 2012 | 19348 vizualizari

COMENTARII (30)

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:03

nu, untura si untul nu-s topite ci la temperatura camerei
cand am scris "oprindu-va cand aveti un aluat ferm, de consistenta plastelinei, usor modelabil si nelipicios." -am formulat asa, si nu in grame, pentru ca nu fiecare foloseste acelasi tip de faina, depinde de puterea ei de absorbtie
daca tre' sa fie ca plastelina, pai asa sa fie

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:06

silvia, fara a fi rautacioasa, observ ca in comentariile tale zilnice doar asta faci, ceri lamuriri, rar reteta pe care sa o intelegi, ba cat e tava, ba ce frisca, ba cat? cum?cand? chiar ma intreb daca prepari ceva desi ar fi imposibil sa prepari toate retelele la care ai pus intrebari de gen
asa ca te rog eu frumos prepara si tu ceva si arata-ne,fa poze, scrie-ne reteta, pune poza, sa vezi ca nu este atat de usor sa impartasesti celorlalti pasiunea ta si sa tot vezi comentarii de gen

Zambareata 1

08.06.2013, 11:37

am ochit de ceva timp reteta asta,asa ca azi ma pun pe treaba ca prea mi-a facut cu ochiul

gaby_duceag 1

08.06.2013, 11:38

geo, asta e mai buna dupa ce sta mai multisor. bine...daca rezista..)

Zambareata 1

08.06.2013, 11:49

stiu gaby,o fac azi si se mananca luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]