Foi cu miere de albine si crema de zahar ars

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Apr 2013 | 10983 vizualizari

COMENTARII (38)

Rocsi 1

05.04.2013, 21:11

Cat de buna este

Tuxedo 1

05.04.2013, 22:31

mor de pofta!

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:55

Adriana, ma bucur ca iti place!

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:55

Rocsi

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:55

Gabriela!

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:56

multumesc Ruxy!

silvia1 1

15.04.2013, 20:45

fara amidon se poate? tava de cit sa fie?

Angelina_Elena 1

15.04.2013, 22:22

Silvia daca nu ai amidon, poti sa folosesti faina, iar foile le-am copt intr-o tava cu dimensiunea de 34/26 cm

silvia1 1

16.04.2013, 20:42

ok. merici. Foile pe dosul tavii?

Angelina_Elena 1

29.04.2013, 13:15

Da Silvia, foile se coc pe dosul tavi si scuze de intariere!!

Panacris 1

03.08.2013, 12:55

Angelina_Elena 1

08.08.2013, 17:00

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:29

mmm...o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars pe pat de piscot