Fondant marshmallow

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 21 Mai 2010 | 12336 vizualizari

COMENTARII (38)

Dana Cristea - pusikmea 1

27.08.2010, 08:17

dia, cu mare placere, poate te incumeti acum, chiar nu este greu, iti trebuie doar rabdare

Dorothea 1

06.09.2010, 16:22

Interssant, nu cunosc reteta asta. Dar dece zici Fondant de Marshmallows, daca nu ai inauntru?

Dana Cristea - pusikmea 1

06.09.2010, 21:49

pentru ca din pasta asta se fac si bomoanele Marshmallows

Dorothea 1

06.09.2010, 22:38

Ah Cool!! Nam stiut! Mersi

jolygina 1

06.09.2010, 23:12

intradevar merita sa stea la loc de cinste reteta asta asa cum ai axplicat-o asa ca mii de felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 07:35

gina, ms mult

Dorothea 1

07.09.2010, 10:27

Pusikmea,
mersi! Ea zim te rog, daca vrei, cit iti ese din preparatia asta? 1,5 kg? Nu ti se rupe, daca il faci fin de tot?

O sa va pun, cind am tim si eu o reteta, care imi place miie, dar aia se face din marshmallows cumparate...

Chiar asi trebuie sa incerc si eu, cu reteta ta.

Si, daca faci de exemplu o floare, se face repede tare? Adica tare de tot?
Mersi

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 10:40

nu stiu sa-ti zic exact cat iti iese din 1,5 kg, eu respect reteta asa cum e ea, e posibil sa nut-i iasa, sa sti ca iese destula, eu din compozitia asta am imbracat tortul asta http://www.bucataras.ro/retete/9368/tort-camasa-de-politist.html si mi-a mai si ramas pasta......si o poti tine o luna la frigider invelita in folie, daca faci o floare se intareste destul de repede, insa nu tare de tot, nu e nici o diferenta intre pasta facuta din bomboane si pasta asta, deci cum iti iese aia asa iese si astasper ca m-am exprimat cum trebuie si ai inteles, daca pot sa te mai ajut cu ceva, sa-mi sp...cu toate ca nu sunt eu experta, insa atat cat stiu o fac cu mare drag

Dorothea 1

07.09.2010, 14:24

Mersi frumos! Am inteles foarte bine! Am vrut sa vad, unde am mai putin de lucru...
Sa cumbar marshmallow, ca nu costa mult, sau sa fac cu reteta ta... trebuie sa vad.

Mersi mult!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 16:21

cu placere,

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 12:49

Astazi fac si eu fondant! sa vezem cum o sa imi iasa! si tot dupa ideea ta voi face trandafirasii pentru tort (cu sugus)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2011, 19:36

Dya si eu am facut azi fondant, dar de ce sa te chinui sa faci trandafirii din sugus cand ii poti face din fondant, se modeleaza f usor uite aici cum sa-i faci http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-mouse-de-capsuni-7791.html sper ca n-am vazut prea tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]