Friptura clasica de iepure - in loc de 200-

de Brindusa in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2011 | 14297 vizualizari

COMENTARII (54)

marcela1979 1

23.01.2011, 16:36

pot sa ma servesc?

mirela0911 1

23.01.2011, 16:43

la cat mai multe retete ce e bun e bun

LUK 1

23.01.2011, 16:50

yupeee

mena29 1

23.01.2011, 17:15

La mai multe!!! felicitari!

madi_marin 1

23.01.2011, 17:23

oo.....la cat mai multe retete, Brandusa!.... friptura e tare apetisanta.....

RuxyRux 1

23.01.2011, 17:39

Feliictari Brandusa...sa ne incanti mereu cu retetele tale...cu sufletel frumos

Mitinita 1

23.01.2011, 17:45

la cat mai multe!!!

Cris2711 1

23.01.2011, 18:13

mamaieelena 1

23.01.2011, 18:18

buna si aratoasa

corina241 1

23.01.2011, 18:58

felicitari

La Ancuta 1

23.01.2011, 20:01

la cat mai multe retete
Foarte buna friptura

Brindusa 1

23.01.2011, 20:42

mersi,mersi! Haideti cu totii la masa

diaconta 1

23.01.2011, 21:50

Felicitari ai fost mai harnicuta,eu am ajuns azi doar la o suta

Brindusa 1

23.01.2011, 22:00

dia, pai eu sunt mai veche adica mai de mult pe aici

divainbucatarie 1

24.01.2011, 09:41

Felicitari pentru 200! Cat mai multe retete apetisante! iar friptura trebuie sa fie foarte buna!

lia maria 1

24.01.2011, 12:24

Felicitari la cat mai multe retete fripturica asta imi face cu ochiul

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:42

Felicitari si la cat mai multe retzete

DIANA B 1

24.01.2011, 14:59

lilik 1

24.01.2011, 16:30

super la cat mai multe retete

Brindusa 1

24.01.2011, 18:56

multumesc

ela 1

26.01.2011, 20:31

la multi ani!!!!!!!!!!!!!

gaby_duceag 1

26.01.2011, 22:02

La multi ani, Brandusa draga. Tare rau imi pare ca nu ti-ai trecut aici data nasterii si nu te-am putut serba asa cum meriti. Toate gandurile mele bune le indrept catre tine urandu-ti ani frumosi si multa fericire.
http://www.youtube.com/watch?v=SkGFEfvtQY0

Miha 1

27.01.2011, 00:10

La multi ani!

mihaelar63 1

27.01.2011, 02:02

La multi ani Brandusa !!!
La cat mai multe retete postate care ne incanta

carmenvlad 1

27.01.2011, 05:30

La multi ani!!!
Friptura arata minunat si este o incantare pentru privitori.
Nu am avut ocazia sa gatesc vanat cu adevarat pana acum si am auzit multe despre bait. Te rog sa-mi spui cum se face acesta. Iti doresc deasemeni la cat
mai multe retete.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati