Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

de susu in Vita, 10 Dec 2010 | 17212 vizualizari

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

10.12.2010, 15:35

miam miam vreau si eu

MIUTA 1

10.12.2010, 15:38

5 furcu mari

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 15:42

Arata yummmi

La Ancuta 1

10.12.2010, 15:56

o bunatate

LUK 1

10.12.2010, 16:11

ce frumos le aranjezi pe toate

Sylvia 1

10.12.2010, 16:23

Vai ce delicatesa, friptura de vitel cu varza si piure, toate preferintele mele culinare. In tara parintii mei cumparau mereu carne de vitel de la niste cunostinte de la tara, nimic nu se compara cu carnea aceea

MotanLaOale 1

10.12.2010, 16:31

arata nemaipomenit

susu 1

10.12.2010, 16:33

Eu n-am sa fac mai nimic anul asta de sarbatori pentru ca nu am timp cu atat mai mult cu cat daca nu merg la cumnata mea sa-mi dea porc nu ma incumet sa fac sarmale, nu vor isi in veci la fel de bune. Parca as manca si o fripturica cu vin la cuptor dar tot cu porc de tara

divainbucatarie 1

10.12.2010, 17:30

Rocsi 1

10.12.2010, 18:53

ce-mi place cum le dichisesti

Cris2711 1

10.12.2010, 19:39

tare bun susu

mena29 1

10.12.2010, 19:53

frumos si bun!

diaconta 1

10.12.2010, 20:31

wowwwwwwww Susu ce prezentare

mihaelar63 1

11.12.2010, 00:50

si frumos si gustos . am salvat reteta imi place mult

kamy 1

11.12.2010, 10:30

ce frumos arata ce-i in farfuria ta si bun pe deasupra mai mult de 5f nu pot da si sa vreau

Raisha 1

11.12.2013, 11:07

papa buun! love it!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop boieresc