Gem de caise

de RODIMUR in Dulceata / Gem, 22 Iul 2017 | 5228 vizualizari

COMENTARII (24)

Constelatialeu 1

22.07.2017, 19:19

Delicios gemul asta si merge foarte bine in diverse prajituri..

RODIMUR 1

22.07.2017, 19:35

Așa este, Clementina! Eu am crezut că se va face pastă, dar au rămas caisele întregi...

Constelatialeu 1

22.07.2017, 20:10

Eu le-am pasat, ca il vroiam pasta si dulceata am facut dupa reteta ta, dar n-am avut starea necesara sa fac poze si sa postez si am facut si-o varianta mai migaloasa, adica m-am apucat sa le tai cubulete ( au fost mai tari)....in mod normal cand omul n-are ce face se scarpina, eu m-am apucat sa le tai cubulete mici....)

MotanLaOale 1

22.07.2017, 20:17

Rocsi 1

22.07.2017, 20:42

Bun gemul de caise, bun!

RODIMUR 1

22.07.2017, 20:57

Clementina, dacă știam că nu se vor terciui caisele singure, le-aș fi pasat și eu, așa cum ai făcut tu...Important este că tăiate, întregi, pasate sau nu, au un gust foarte bun și ne vom bucura de ele, oricum...

RODIMUR 1

22.07.2017, 20:57

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

22.07.2017, 20:57

Mulțumesc frumos, Rocsi!

mihaelar63 1

23.07.2017, 00:07

Arata foarte apetisanta caisa intreaga Cu greu as rezista la una

RODIMUR 1

23.07.2017, 07:53

Mulțumesc, Mihaela! Sunt bune și la diferite dulciuri de casă, tocmai pentru că arată bine, pentru decor apetisant...

mirela0911 1

23.07.2017, 09:52

Tare bun si aromat e gemul!

RODIMUR 1

23.07.2017, 10:03

Da, Mirela, e adevărat... Mulțumesc frumos!

dantes 1

23.07.2017, 12:20

Bun!

RODIMUR 1

23.07.2017, 13:49

Mulțumesc frumos, Dante!

Rahela Velicu 1

23.07.2017, 19:06

RODIMUR 1

23.07.2017, 19:56

Mulțumesc, Mimi!

anca_rm 1

24.07.2017, 09:34

e gemul pe care il mananc cu placere , excelent

RODIMUR 1

24.07.2017, 11:12

Mulțumesc, Anca! E foarte bun, într-adevăr și util atunci când vrem să pavoazăm ceva dulce...

Gherca Daniela 1

24.07.2017, 22:01

Bun!

RODIMUR 1

24.07.2017, 22:14

Mulțumesc frumos, Daniela!

miki_a 1

25.07.2017, 09:21

Deosebit de bun!

RODIMUR 1

25.07.2017, 10:34

Mulțumesc frumos, Miki!

Ancutsa 1

25.07.2017, 12:50

Ce bun e!

RODIMUR 1

25.07.2017, 14:00

Mulțumesc frumos, Ancutsa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem din caise si cu miez de nuca