Gem de visine

de Anamaria7 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 14199 vizualizari

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:23

RuxyRux 1

10.07.2011, 15:23

Imi place comparatia arata bestial si crede-ma ca la mine ploua

mirela0911 1

10.07.2011, 15:58

Cred ca e cel mai bun gem

Ina 1

10.07.2011, 16:47

Ce-mi place

Rocsi 1

10.07.2011, 18:24

interesanta reteta..intai fierbi visinele si apoi pui zaharul

adry88 1

10.07.2011, 21:31

horia 1

11.07.2011, 00:09

ce bine arata,wowwwwww!

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:36

Lau 1

11.07.2011, 13:53

bune

IonescuAdriana 1

03.07.2018, 22:16

"In caz ca va e frica de fermentatie (pentru ca are mai putin zahar), puteti sa puneti borcanele in cuptor la foc mic pentru 30 min."
As dori sa stiu cum procedam :se pun- la cuptor -borcanele cu capacul atasat/sau nu,? daca se pun : prosop si apa de 2 degete sub ele /sau nu?,daca dupa trecerea celor 30 de min se lasa in cuptor cu capacul pus? sau cu el nepus pt formarea pojghitei? sau cu usa cuptorului inchisa sau deschisa/? Multumesc pt precizari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine