Gnocchi

de Miha in Paste, 1 Feb 2010 | 7119 vizualizari

COMENTARII (18)

ana 1

01.02.2010, 12:58

ce dragalasi sunt!

Miha 1

01.02.2010, 13:47

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:58

am sa fac si eu

ANCA 1

01.02.2010, 15:06

imi ploua in gura, Miha!! mi-e si super foame acum, si pana mi se face mie musacaua...balesc pe langa cuptor!

Miha 1

01.02.2010, 15:42

As manca si eu o musacaa... Dar n-am tava asa mica in care sa fac numai pt mine.

rivka 1

01.02.2010, 23:25

ia te uita ....o sa fac si eu o sa-ti zic cum mi-a iesit.
cu ce se pot manca deci cu orice?

rivka 1

02.02.2010, 08:35

azi fac si eu , se pot reincalzi astea? la microunde eventual?

Sylvia 1

02.02.2010, 16:40

Vai Miha ce bunatate ii ador dar iti spun sincer ca i-am cumparat intotdeauna ii faceam ceva retete cu ciuperci si sos alb o minunatie, data viitoare ii fac dupa reteta ta ii si trec la favorite

ionix 1

02.02.2010, 16:58

mama cata rabdare iti trebuie... sa iei fiecare bucatica si sa-i faci forma de melcisor... valeu Miha...

rivka 1

02.02.2010, 18:45

miha i-am facut am o intrebare toate bune si frumoase dar la fiert mi s-or desfacut asa...nu mi-or iesit asa tapene ca tie, noroc ca le-am scos(cam repede cred totusi) ca altfel se desfaceau de tot...oare de ce?nu oi fii pus destula faina? habar nu am

Miha 1

02.02.2010, 20:32

Rivka, nu trebuie fierti mult. Se pun la fiert in apa clocotind si in momentul in care ies la suprafata is gata. Consistenta e molicica/pufoasa nu ferma ca si la paste, de exemplu. Daca s-au desfacut cred ca ai fiert cam mult.

rivka 1

03.02.2010, 08:15

oke...ii mai fac odata zilele astea vreau neeaparat sa-mi iasa.
la gust nu au fost rai deloc, chiar bunuti s-au mancat toti si am facut cantitate dubla, am facut si un sos langa cu carne de vitel...dar vreau neaaparat sa-mi iasa asa mai...ferme nu asa pleostite ca nu se mai intelegea nimic din ele

Anastasia 1

14.02.2010, 12:30

miha ,arata foarte dragalas ,dar spoune-mi te rog aceste gnocchi sant de orogine italiana, eu stiu o reteta asemanatoare ,dar cu branza si se numesc niochi o stiu de la o emisiune ruseasca de la Iulia Visotkaia, ea zicea ca sant de origine italiana si le numea nioki in rusa , cred ca este aeeasi mancare doar ca au diferite umpluturi nu ?

Anastasia 1

14.02.2010, 12:32

draga rivka daca vrei sa-ti iasa bine cu siguranta, punele dupa ce le formez pe un platou bine infainat si le pudrezi si pe deasupra cu faina , apoi le pui pentru 20 de minute la frigider

ANCA 1

14.02.2010, 12:50

Gnocchi sunt de origine 100% italiana, sunt mai multe feluri, se pot face si cu branza, sunt si paste gnocchi.

Anastasia 1

14.02.2010, 14:28

mersi pentru raspuns Anca

lucilledesigns 1

11.09.2010, 12:36

de-abia astept sa-i fac... azi!!

Miha 1

11.09.2010, 13:52

Lucille. Sper sa-ti placa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu caşcaval la cuptor