Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 5759 vizualizari
Bya Ralu 1
bun bun
Bunica 1
Ce bunatate ne-ai adus!
Catalina L 1
v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare
Panacris 1
Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????
Asa il aduce posta mai repede)))
mihaelar63 1
Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece
simona72 1
Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!
da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"
Deci ai supervizor Foarte frumos
MotanLaOale 1
Rocsi 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:01
ieri la 16:32
ieri la 12:06
pe 06.11 la 11:14
pe 05.11 la 11:02
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!