Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2013 | 5169 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

28.12.2013, 17:48

bun bun

Ela68 1

28.12.2013, 17:53

wow, guguluf sarat

Geanina87 1

28.12.2013, 17:57

foarte bun

diaconta 1

28.12.2013, 18:12

mai mai ce mai inventezi tu Meri

Bunica 1

28.12.2013, 18:14

Si ai terminat cu cina

Merisor 1

28.12.2013, 18:22

E asa de bun cu iaurt!

MotanLaOale 1

28.12.2013, 18:29

bun trebuie sa fie

Cris2711 1

28.12.2013, 18:45

Ce imi place

Panacris 1

28.12.2013, 18:47

Cam umed, dar cam bun

Merisor 1

28.12.2013, 19:00

Panacris, Nu-i asa de umed Branza nu-i zemoasa.

Alexandra Burz 1

28.12.2013, 19:01

super

Dana_Retetegg 1

28.12.2013, 19:17

sebirizescu 1

28.12.2013, 19:25

MonaMimi 1

28.12.2013, 19:37

Corinuta 1

28.12.2013, 19:53

Arata tare bine si cu marar ce bun e! Eu nu ma pot risca sa fac aici ca au o branza tare apoasa

- Andreea - 1

28.12.2013, 20:03

La fav

simona72 1

28.12.2013, 20:06

Ce bine arata!!!

Merisor 1

28.12.2013, 20:15

Va multumesc tuturor!

laura_n 1

28.12.2013, 20:59

ce idee misto! plecam iar la Pitesti )

Cris2711 1

28.12.2013, 21:00

Fain acolo)

Rocsi 1

28.12.2013, 22:02

Ce fain!

babi5 1

28.12.2013, 22:16

Merisor 1

28.12.2013, 22:19

Laura )) muah!

Anett 1

29.12.2013, 09:41

mamaieelena 1

29.12.2013, 12:50

mmm ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv