Guguluf de iarna

de Sylvia in Prajituri, 20 Feb 2010 | 4453 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras 1

20.02.2010, 14:53

hihi, e clar ca trebuie sa-mi iau forma de guguluf ...

Sylvia, ai vazut ce cafea se bea la Atena? (am scris la bucataras hai hui). 400 de grame "cescutza"

Sylvia 1

20.02.2010, 15:54

Nu am mai apucat ca am vrut sa postez si un comentariu sa zic ca daca am vazut ca e criza de "guguluf" pe bucataras apar eu cu unul sa alvez situatia dar am fact aseara si unul sarat cu somon cum zicea Papabun il pus si aici azi . Bucataras unde ati primit voi cafea asa mare ??? Noi am fost pe Shitonia si au fost mai zgarciti acolo. Oricum cele mai mici cafele le-am baut la Italieni cu niste cescute ca abia le vezi dar iti intrau direct in creier era ca si cum mancai direct cafeau pudra cu ligurita de tari.

Bunica 1

20.02.2010, 16:13

Sylvia , foarte bun guguluful tau, dar ne-am saturat de iarna. Denumeste-l altfel ! De fapt importanta este compozitia , nu denumirea.

Teo 1

20.02.2010, 19:26

ma simt ca un copil repetent cand vad ca pe aici ,nu gasesc forme, nu gasesc anumite arome , branzeturi pe care le recomandati la creme etc..... imi vine sa ma las de bucatarit!

violette 1

20.02.2010, 20:04

Felicitari!

Sylvia 1

20.02.2010, 20:56

Ma bucur ca va place servesc pe toata lumea.
Teo forma de asta am cumparat eu din Ro pt mama mea de la Cora si sa stii ca la Kauffland de ex am vazut o multime de branzeturi importate , macarpone, ricotta, camembert cam tot ce vrei a inceput sa se gaseasca si in Romania nu te lasa de bucatarit

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:56

Asa este Sylvia,se gasesc aproape de toate si la noi.

Bya Ralu 1

11.12.2013, 18:18

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca