Harcha sau galete marocane

de Ligia Bxl in Piine, 25 Noi 2014 | 6663 vizualizari

COMENTARII (28)

Sidy 1

27.11.2014, 08:44

Minunatia asta trebuie incercata ! Am inteles bine ?Nu se prajesc in grasime, doar in tava incinsa....

Ligia Bxl 1

27.11.2014, 09:38

Sidy am vazut ca multe femei araboaice le-au prajit in putin ulei,uite aici un video vad ca aceasta reteta e altfel ca a mea,a mea este mai moale nu asa legata ca cea din video si asta nu se mai tine grisul la umflat,daca e scriu si ingredientele de la video : 250 gr gris fin,50 gr unt topit,80 cl apa,1/2 lingurita sare,1 lingura de ulei de masline ptr prajit

tanyapatap 1

11.12.2014, 20:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]