Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Dulciuri, 24 Feb 2012 | 4168 vizualizari
Panacris 1
Interesant! Dar de ce era nevoie de bicarbonat?
ionela2682 1
Pentru a se forma spuma!
uite aici ai reteta originala http://www.nigella.com/recipes/view/hokey-pokey-36
Lau 1
trebuie sa fie bune
alldaycooking 1
interesanta reteta! ce consistenta au?
O spuma tare!
Zhar ars aerat!
Mitinita 1
interesant
deci nu la fel de tare ca si zaharul ars si e mai usor de papat banuiesc.
AA ..nu ,nu e tare e aerat si se topeste pur si simplu in gura!Nigella le-a preparat simple dar eu am vrut sa le adaug o aroma ceva..
suna foarte bine! As incerca cu fructoza.
Am incercat si eu sa topesc ,caramelizez fructoza si nu merge ..se transforma in sirop incolor!
da, asa mi s-a intamplat si mie, ramane incolora.
Poti incerca cu o cantitate mica ..vezi ce iese!
iti spun cum a iesit.
Ina 1
ce-as rotai cateva, acum...
Angelina_Elena 1
imi place cum arata!
Bya Ralu 1
tare numele
Denissa 1
am vazut si eu reteta astazi , e tare buna cu nuci
mena29 1
Rocsi 1
ce-mi placeeee
diaconta 1
ce fainute's
RuxyRux 1
Vai ce dragut si ce buun...pare o turta dulce cu nuci...deliciu!!! Ce gust are?
oana_pisicutza16 1
mamaieelena 1
bun
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:59
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
loredanaudrescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!