L-am facut si eu astazi, si am avut nespusa placere sa vad cum pruncul meu mofturos, nu se mai oprea din mancat...a mancat doua felii unse din belsug cu humus.
Eu doar am adaugat si o lingurita rasa tahini, iar lamaia am stors-o direct pe paine, in momentul servirii, cand am adaugat si parsley tocat...o nebunie, aduce ff mult cu iahnia de fasole.
Este a 3 oara cand fac humus, si prima oara cand efectiv il si mananc...am facut ceva experiente pana am descoperit humus-ul perfect ptr papilele mele gustative.
A mers f bine intr-adevar alaturi de salata de rosii cu ceapa ...rosie, ca numai de asta am avut in casa...si un pumn de patrunjel.Am inteles ca humus-ul se serveste in Liban alaturi de aceasta salata la care se adauga si cus-cus...mie mi-a fost frica sa nu stric gustul , sau sa nu-mi placa, si am renuntat....f sanatoasa si satioasa cina...