Inimioare cu cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2016 | 8841 vizualizari

COMENTARII (29)

simona72 1

27.02.2016, 12:22

Imi plac tare mult! Servesc de la tine ca nu-mi prea place sa le fac

Andra_Constantinescu 1

27.02.2016, 12:26

Ma bucur, Simona! Te servesc cu mare drag!

dantes 1

27.02.2016, 12:26

Merisor 1

27.02.2016, 12:33

Sa-mi trimiti si mie ca nu am mai facut de mult

deyutzky 1

27.02.2016, 12:49

ce frumoase si buuuune sunt!

Constelatialeu 1

27.02.2016, 13:05

sa fie fierbinti...

mena29 1

27.02.2016, 13:06

Alexandra Burz 1

27.02.2016, 13:47

MotanLaOale 1

27.02.2016, 14:16

bune bune

marcela1979 1

27.02.2016, 14:38

Lau 1

27.02.2016, 15:43

Panacris 1

27.02.2016, 17:26

Bya Ralu 1

27.02.2016, 18:43

bun bun

CameliaR 1

27.02.2016, 20:00

Ce inimioare delicioase!

Rocsi 1

27.02.2016, 20:57

Sunt asa bune!

Tabita _ 1

27.02.2016, 22:08

Sylvie 1

28.02.2016, 06:40

Buna dimineata ! La cate grade si pentru cate minute ,aproximativ ...

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 08:10

Buna dimineata, Sylvie! Din pacate nu stiu sa-ti spun pt ca eu am un aragaz antic pe gaz, care nu indica gradele sau timpul. Eu tot ce fac verific uitandu-ma prin geam, mai ales daca nu trebuie deschisa usa cuptorului, sau fac testul scobitorii. Plus ca am observat ca la cuptorul meu coacerea e mai lenta decat la un cuptor electric.

Sylvie 1

28.02.2016, 10:54

Multumesc pentru raspuns O duminica frumoasa

mirela0911 1

28.02.2016, 11:10

Foarte bune!

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 11:25

Cu placere, Sylvie! Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta. O duminica frumoasa si tie!

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 11:25

Multumesc tuturor pt aprecieri!

Gherca Daniela 1

28.02.2016, 11:28

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 11:29

Daniela

Sylvie 1

29.02.2016, 11:37

Buna,Andra!

Te mai stresez cu o intrebare Cat de mare este forma cu care ai taiat coca ? Ce am eu,mi se par mari,comparativ cu ce vad in poze la tine .

O zi frumoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv, cu crema de branza