Invartite cu scortisoara

de Miha in Prajituri, 26 Oct 2011 | 5198 vizualizari

COMENTARII (52)

LUK 1

26.10.2011, 13:01

intru si eu in hora

diaconta 1

26.10.2011, 13:12

ma invart si io p'aci,poate primesc o-nvartitura,doua
lapticul il las Motanului

Miha 1

26.10.2011, 13:30



Ma gandeam eu ca laptele ala o sa ramana pentru Motan. Hai, ca am si o cafea pregatita.

diaconta 1

26.10.2011, 13:53

hai ca vin daca ai si cafeluta poate ti-a mai ramas si ceva ...Sangria de ieri

gaby_duceag 1

26.10.2011, 13:54

uite-o pe miha!

MotanLaOale 1

26.10.2011, 13:56

A venit motanul la laptic .......dar vrea si o invartita ca are scortisoara

brunetica 1

26.10.2011, 13:58

vreau si eu o invartita , arata apetisant si mai au si scortisoara

diaconta 1

26.10.2011, 14:04

Hai Motane,ca te si invartim o tura

deliciousflavours 1

26.10.2011, 14:08

hmmmm....scortisoara

ionela2682 1

26.10.2011, 15:48

Combinatia de aluat ,zahar si scortisoara am incercat-o si eu...http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-scortisoara-si-stafide-21738.html
nu pot spune ce miros placut era in bucatarie in momentul coaceri...asa ca --vreau si euuu unaaa ... ..ma bag si la topaiala ...!!!

MotanLaOale 1

26.10.2011, 16:07

OK o tura merge

Miha 1

26.10.2011, 16:20

Dia, daca nu mai am Sangria...o dam pe 'coniace"?

Miha 1

26.10.2011, 16:21

Gabi...daaaa... io m-is!! A se citi MISS daaaa?

Miha 1

26.10.2011, 16:22

Bine ai venit Motane... ce-ti servim mai intai? Invartita sau laprticul?

Miha 1

26.10.2011, 16:22

Hai Ancuto si tu la o invartita.

Miha 1

26.10.2011, 16:25

Angela, e tare buna scortisoara ! Si noua ne place!

Miha 1

26.10.2011, 16:27

Ionela bun venit la topaiala.

Lau 1

26.10.2011, 16:38

bune

Adinuta 1

26.10.2011, 16:49

Eu intre timp am framantat aluatul, asa ca in fro' ora iti zic si daca mi-au iesit Crapam de pofta Amu' astept sa creasca mare si gras, sa trec apoi la impaturit si taiat cu ata. Dar de ce musai cu ata? Se tufleste daca folosim cutit?

Rocsi 1

26.10.2011, 16:59

da daaaaaaa o invartita ca in moldova

Miha 1

26.10.2011, 17:07

Lau

Miha 1

26.10.2011, 17:08

Adinuta, cu ata se taie mai repede si straturile sunt bine delimitate.

Miha 1

26.10.2011, 17:09

Rocsi, cine-i din Moldova stie.

mena29 1

26.10.2011, 17:14

Chiar imi era dor de ceva bun facut de tine
Unde mai pui ca tu ne si dai...nu esti zgarcita caaaa...stim noi cine

Rocsi 1

26.10.2011, 17:24

stiu miha si de invartitele de mancat si de cele de batut la podea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu reteta cu piersici, cardamon si scortisoara