Se prajeste baconul intr-o cratita pana cand se topeste grasimea si apoi se indeparteaza, pastrand in cratita grasimea.In acea grasime se calesc ceapa si usturoiul.Se adauga bucatelele de iepure si se lasa la foc mediu pana ce carnita devine aurie.Se presara faina si se mai lasa pe foc 5 minute sa se rumeneasca dupa care se adauga supa de vita, patrunjelul, cimbrul, lamele de ciuperci, vinul si foile de dafin. Se acopera cu capacul cratita si se lasa cam o ora sa fiarba inabusit, adaugand la nevoie din nou supa.Se adauga sare si piper si se serveste cu piure de cartofi sau cu teietei cu ou sotati in unt.De asemenea adaugarea ciupercilor este optionala iar unii bucatari am inteles ca adauga la sos si putin mustar. Eu am servit cu piure si painica prajita cu usturoi.
io nu-s mare specialist, dar zic sa faci asa: selectezi tot textul, ii dai click dreapta si cut, apoi te duci in word si-i dai paste, iar in bara sus ai in casuta de Style optiunea clear formating(dar tot cu textul selectat) si ti se regleaza scrisuk, adica apare normal. Apoi il copiezi si-l pui inapoi aici e greu?
nu, faci cum a scris corina dar il treci prin notepad, nu prin word.
fa asa: du-te unde e textul fa ctrl+a, ctrl +x, mergi cu el in notepad, ii dai ctrl+v , apoi ctrl +a , ctrl+c, vii inapoi unde pui textul, dai ctrl+v si gata
am scris in documnet word la mine in comp cu times nwe roman si cu 14 si acum a doua oara am copiat tyot de acolo si am dat paste sa vad si acum apare prea mare
cand am sters pe ala mic si l-am lasat pe al mare am dat trimite si apare iar minuscul. stati ca citesc ce ziceti voi dar eu ma mir ca nu mi s-a mai intamplat desi am procedat tot as si la alte retete