Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua

de ala_oancea in Porc, 5 Oct 2009 | 4580 vizualizari

COMENTARII (4)

leoflori 1

06.10.2009, 20:07

PapaBun 1

14.10.2009, 14:30

La ingredientele pe care le-ai folosit era mai indicat uleiul de masline. Te rog, nu mai folosi ulei vegetal sau de floarea soarelul .
Arata foarte bine, bravo!

rivka 1

14.10.2009, 14:46

si eu mai folosesc ulei de floarea soarelui pt asa ceva...foarte putin e drept, uleiul de masline in cuptor e la fel de nasanatos....si de ce sa nu foloseasca? vad ca iti plac fructele de mare, stii ca sunt una dintre cele mai nesanatoase alimente???adica eu inteleg ca peste tot se incearca acum sa se promoveze cat mai sanatos, etc dar sa stii ca uleiul de masline gatit la temp mari e mai nesanatos ca cel de floarea soarelui chiar...
asa pot spune si eu nu mai manca fructe de mare...sunt de-a dreptul periculoase pt sanatate...
sper ca nu te superi dar asa e....

pune si tu o reeteta papabun sa ne convingi ca stii sa gatesti

ala_oancea 1

14.10.2009, 21:02

Folosesc de obicei ulei de masline ... dar la reteta asta nu mai aveam pe stoc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz