Leustean pentru ciorbe

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 4138 vizualizari

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2014, 15:28

marcela1979 1

08.05.2014, 15:59

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Dya

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Marcela

MotanLaOale 1

08.05.2014, 16:12

Criss 1

08.05.2014, 16:16

Eu in ultimii doi ani, verdeata o toc marunt, adaug putina apa si o pun apoi in forme pentru cuburi de ghiata. Apoi dupa ce se congeleaza, scot cuburile si le pun in pungi in congelator. Cand imi trebuie la vreo ciorba patrunjel, marar sau leustean, iau doar un cub sau doua si gata. Mi se pare cea mai simpla metoda.

delia64 1

08.05.2014, 16:45

Vladimir

delia64 1

08.05.2014, 16:46

Criss , buna idee !!!Multumesc frumos !!!

cristeena20 1

08.05.2014, 17:17

si eu cris mai fac asa..

Panacris 1

08.05.2014, 17:53

delia64 1

08.05.2014, 19:17

cristeena

delia64 1

08.05.2014, 19:18

Cris

Rocsi 1

08.05.2014, 20:02

Foarte bun

delia64 1

08.05.2014, 23:46

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vegeta 100% naturala