Limba de vitel cu praz si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 13493 vizualizari

COMENTARII (26)

Lau 1

18.03.2012, 14:27

bun

VERONICA2607 1

18.03.2012, 14:57

yamii....

mena29 1

18.03.2012, 15:30

Nu am mancat niciodata limba,nu stiu daca-mi place

Panacris 1

18.03.2012, 15:35

Sa stii Mena, ca e tare gustoasa, pe cat ti se pare de "scarboasa", gandesete/te ca e organul cu cei mai multi muschi, fara pic de grasime. Suces!

mena29 1

18.03.2012, 15:39

Nu ma gandesc ca-i scarboasa,nu stiu de ce dar am impresia ca e o carne tare asa ca pipotele de gaina si mie alea nu-mi plac.Nu am gustat dar asa am impresia.

Bucataras 1

18.03.2012, 15:40

immm, una dintre mincarurile mele preferate. e buna mena, nu i tare

mena29 1

18.03.2012, 15:41

voi ma faceti sa incerc si eu.

Bya Ralu 1

18.03.2012, 15:43

ce-mi place limba de vitel...mama mea facea mereu

iry-gabriela 1

18.03.2012, 16:14

doamne ce imi mai place

Ina 1

18.03.2012, 16:24

o bunatate!

ionela2682 1

18.03.2012, 17:35

Vreau si eu o limba!! (din farfurie)

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 17:49

foarte interesanta reteta

Aurelia 07_07 1

18.03.2012, 17:49

Super prezentare

deyutzky 1

18.03.2012, 17:51

buna mancarica

Panacris 1

18.03.2012, 18:02

Multumesc de aprecieri!

Panacris 1

18.03.2012, 18:02

Mena, iti pun la posta un pachet cu o portie de mancarica? Carnea chiar nu e tare.

MotanLaOale 1

18.03.2012, 19:01

buna buna

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:11

Ubulika 1

18.03.2012, 20:54

uai ce`mi place

Sim0na 1

18.03.2012, 21:46

Interesant!

mena29 1

18.03.2012, 23:11

18.03.2012, 18:02
"Mena, iti pun la posta un pachet cu o portie de mancarica? Carnea chiar nu e tare."
Cris,esti o draguta si o scumpa sa sti ca am sa incerc si am sa-ti spun rezultatul

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:31

buna

MIUTA 1

19.03.2012, 12:08

Super buna

Laly 1

21.03.2012, 12:20

Sunt pregatita,vin la masa

Panacris 1

21.03.2012, 12:40

Te astept Laly, mai am o portie si ptr tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei