Loboda prajita cu afumatura de la untura

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2016 | 3320 vizualizari

COMENTARII (27)

DeliciidelaM 1

18.04.2016, 16:06

asa isi pastreaza oamenii silueta?

mihaelar63 1

18.04.2016, 16:12

Ai umblat la rezerva stratergica de carnati ) > Buna mai este si unsoarea aceia din borcan cu ceapa verde si ridichi Loboda este chiar potrivita sa mai balanseze atata carne

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 16:15

Ce mancare gustoasa ai facut!

Bunica 1

18.04.2016, 16:18

Și ca să fii sigură că am înțeles ai așezat strategic și împărțire porului pe categorii de carne!

marcela1979 1

18.04.2016, 16:27

Constelatialeu 1

18.04.2016, 16:28

Misulico, am terminat si cu rezerva....

Constelatialeu 1

18.04.2016, 16:28

Buni, am numai strategii in cap, umbla in formatie....

-Licurici- 1

18.04.2016, 16:56

MotanLaOale 1

18.04.2016, 16:58

diaconta 1

18.04.2016, 17:02

Nu stiu cum e loboda,dar la afumatura,nu zic nu

delia64 1

18.04.2016, 17:12

Afumatura arata superrr!!!

Andra_Constantinescu 1

18.04.2016, 17:34

Cred ca e tare buna!

Valclaudia 1

18.04.2016, 17:37

ce-mi place!!

Mutulica 1

18.04.2016, 18:24

Dia, cred ca la voi macrisul are cam acelasi gust ,dar poate spun prostii, am mancat demult.

diaconta 1

18.04.2016, 18:40

Costel,macris am mancat si mi-a placut,adica asa in stare pura negatit.O sa gust si loboda sa vad cum e.

Constelatialeu 1

18.04.2016, 18:56

Multumesc, dragutilor...am zis ca nu va invit la masa ca poate nu-i pe placul vostru afumatura....

mirela0911 1

18.04.2016, 19:10

Aici nu-i de mine, desi arata bine!

mena29 1

18.04.2016, 19:14

Mmm

Catalina L 1

18.04.2016, 20:54

cu afumatura vreau

Alexandra Burz 1

18.04.2016, 20:56

alilianaa 1

18.04.2016, 21:21

Buna rau! Stefia deocamdata o prefer...mai tarziu, mai vedem

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 23:25

Geanina87 1

19.04.2016, 08:29

ce buuuuuun

- Andreea - 1

19.04.2016, 09:01

laura_n 1

19.04.2016, 10:01

vaaai de mama, ce bunaciune! Imi ploua in gura! Chiar nu ma gandeam ca se poate prepara si asa, dar m-ai dat gata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza combinata cu fleica si afumatura