Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

de Bunica in Vita, 24 Sep 2009 | 8631 vizualizari

COMENTARII (6)

rivka 1

24.09.2009, 19:49

mmm bunica ce bine arata....da si eu as lasa busuiocul deoparte nu prea e pe gustul meu dar asta depinde de gusturi...foarte buna trebuie sa fie , si ad cu usturoi...mmmmmmmmmm , numai bunataturi faceti

Oana 1

24.09.2009, 21:42

Buni, este una din mancarurile mele preferate! Chiar am fasolica galbena in frigider si voi face si eu curand
Rivka, ce cutzu dragut!

Bunica 1

24.09.2009, 22:27

Pana si cutu tau saliveaza. Am pus foarte putin busuioc ( .un varf de cutit).

Miha 1

24.09.2009, 23:19

ArianaBala 1

16.01.2012, 19:23

Bunica, de ce fierbi fasolea separat?

Bunica 1

16.01.2012, 21:52

ArianaBala, fierb fasolea separat ca sa pot controla, sa nu se rupa( sa nu fie prea fiarta).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de stevie