Melci din foietaj cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 8671 vizualizari

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

05.10.2014, 17:30

Interesant

Adele 1

05.10.2014, 17:31

Super

Gherca Daniela 1

05.10.2014, 17:41

Buni

reisnaor_2006 1

05.10.2014, 17:45

interesanta reteta

Merisor 1

05.10.2014, 17:50

Ce le mai combini, tu Clau!

Valclaudia 1

05.10.2014, 17:53

trebuie,Merisor! Cand ai doi copii ovo-lacto-vegetarieni, nu prea ai incotro...

babi5 1

05.10.2014, 17:57

MotanLaOale 1

05.10.2014, 17:59

Mitinita 1

05.10.2014, 18:00

MOKUSKA 1

05.10.2014, 19:37

Rocsi 1

05.10.2014, 20:37

O gustare rapida si buna!

Constelatialeu 1

05.10.2014, 22:42

deyutzky 1

05.10.2014, 23:14

imi plac

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:26

O idee absolut minunata ptr un bufet rece (al nostru a fost la biserica)! Neavand zacusca, am folosit "Ajvar" (picant si normal) in care am amestecat pasta de ceapa calita; o parte le-am presarat cu parmezan, o parte le-am lasat simple (pentru vegani, foietajul fiind si el pe baza de unt de palmier)... Au fost cca 150 bucati si au disparut atat de repede, incat nu toata lumea a apucat sa ii guste... Deliciosi si extrem de usor de facut! Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei a la Radu Popovici