Muraturi- Reteta mamei

de diaconta in Conserve, 12 Sep 2010 | 14693 vizualizari

COMENTARII (28)

diaconta 1

16.08.2012, 21:52

Sigur Miti,poti sa pui conservant.Noi nu avem probleme cu aspirina

shukly 1

20.08.2015, 13:52

Pentru castraveti poti inlocui foile de dafin cu flori uscate de marar, se adauga si boabe de ienibahar, iar in privinta sterilizarii...15 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca. Otet eu pun 2 linguri la un borcan de 800 g, e suficient. Castravetii poti fi pusi si taiati in bucati, mi-au tinut 5 ani (am uitat vreo 2 borcane prin beci )

diaconta 1

20.08.2015, 14:47

Gabriela,multumesc pentru precizari.E o reteta scrisa mai demult,in timp poate chiar am mai modificat in timp cantitatile folosite.
Nu am prea inteles de ce sa inlocuiesti foile de dafin,mie imi place arome pe care le-o da.
Si noi pastram muraturile ani de zile si sunt foarte bune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta