Muschiulet impanat

de abetina in Porc, 22 Dec 2017 | 3432 vizualizari

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

22.12.2017, 13:55

Ideal pentru sarbatoare!

Rahela Velicu 1

22.12.2017, 13:55

Anett 1

22.12.2017, 17:34

Panacris 1

23.12.2017, 15:32

elucubratiiculinare 1

24.12.2017, 08:43

foarte bun

navidad_2017 1

29.12.2017, 21:31

Muschiul umplut arata minunat, iar gustul e sigur pe masura, mai ales ca l-ati impanat si cu radacinoase aromate si nu numai cu carnati... Dar salata de sfecla cu hrean chiar am facut-o (dar cu ulei de floarea soarelui, adica mai "romaneasca" ca acompaniament la platoul cu mezeluri in ziua de Craciun... si a iesit exceptionala! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]