Negresa insiropata cu crema de galbenusuri si cafea

de Merisor in Prajituri, 1 Mar 2013 | 27590 vizualizari

COMENTARII (64)

Ina 1

01.03.2013, 17:26

auuuu

Merisor 1

01.03.2013, 17:26

Ina

Bya Ralu 1

01.03.2013, 17:29

Bucataras Medi 1

01.03.2013, 17:30

mmm..............ce bunaciune!

Merisor 1

01.03.2013, 17:33

Medi

Merisor 1

01.03.2013, 17:33

Gurita

T I M E A 1

01.03.2013, 17:33

super buna

gaby_gabytza 1

01.03.2013, 17:33

delicios

Merisor 1

01.03.2013, 17:34

Timea, multumesc! Chiar e buna, au mancat baietii mei cate trei portii

Merisor 1

01.03.2013, 17:34

Gabytza

Constelatialeu 1

01.03.2013, 17:38

Ce delicatese face Merisor,n-ai treaba !

AnyCostescu 1

01.03.2013, 17:38

vai de mine..pune o bucatica la posta ca arata prea bine

Merisor 1

01.03.2013, 17:42

Any, as pune, dar din cate am inteles nu esti in tara
Cleme

ela 1

01.03.2013, 17:43

Doralinda 1

01.03.2013, 17:50

Valclaudia 1

01.03.2013, 17:54

excelenta prajitura ta,Merisor! Apropo,... yo-s in tara!

Merisor 1

01.03.2013, 17:55

Merisor 1

01.03.2013, 17:57

Clau, pai te astept

AnyCostescu 1

01.03.2013, 18:01

este posta si aici

Doinavar 1

01.03.2013, 18:09

Ce bine arata!!! Si cand ma gandesc ca pana acum nu am facut negrese, v-am spus ca nu sunt specialista in dulciuri. Dar voi incepe cu reteta ta, Meri.

babi5 1

01.03.2013, 18:16

Buna !!!! am sa o fac cu proxima ocazie ,chiar este o praji de Sarbatoare

Satisfyyourcravings 1

01.03.2013, 18:26

Ce bine arată!

angyb 1

01.03.2013, 18:42

ce bine arata la favorite cu ea

La Ancuta 1

01.03.2013, 18:46

Faina idee ai avut. Mi-ar prinde bine măcar o bucata, că azi mi-a cam scăzut glicemia

Lorra 1

01.03.2013, 18:57

Vai ce bine arata si reteta suna minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa (No. 400)