Orez prajit a la Romania

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 7547 vizualizari

COMENTARII (12)

elena1988 1

03.02.2011, 09:15

foarte bun, eu fac astfel de orez si servesc cu piept de pui si sos de soia

lia maria 1

03.02.2011, 09:27

ms. Adina, mie imi place tare mult orezul prajit si chiar nu stiam smecheria cu lasatul in frigider de pe o zi pe alta acum stiu

Mitinita 1

03.02.2011, 09:34

elena,e bun cum il faci tu!

Mitinita 1

03.02.2011, 09:34

lia,e mult mai usor de prajit cu orezul de o zi de obicei cand fac orez fac mai mult ca sa am ptr a doua zi

gaby_duceag 1

03.02.2011, 09:41

adica fierb bine orezul si-l bag in frigider?

Mitinita 1

03.02.2011, 09:54

gaby,in mare da.sau faci mai mult ptr o masa si ce ramane bagi la frigider si-l prajesti a doua zi.

DIANA B 1

03.02.2011, 10:15

Toate aveti poze de fetiteeeeeeee
Bun si acest fix-pix !

Mitinita 1

03.02.2011, 10:17

onesta,eu am doua fetite dar in poza eu sunt daca tot m-am intors in timp m-am intors de tot

LUK 1

03.02.2011, 12:22

interesanta...n-are ce sa nu fie bun

La Ancuta 1

03.02.2011, 17:12

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:11

deosebit

kamy 1

04.02.2011, 16:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Riz cantonais