Ostropel de pui

de Rahela Velicu in Pui, 19 Iun 2016 | 13016 vizualizari

COMENTARII (21)

deyutzky 1

19.06.2016, 12:27

bun bun bun

mirela0911 1

19.06.2016, 12:27

Ce culoare frumoasa are!

MotanLaOale 1

19.06.2016, 12:31

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 12:34

Multumesc!

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 12:34

Constelatialeu 1

19.06.2016, 13:02

Delicios !

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 13:07

Satisfyyourcravings 1

19.06.2016, 13:28

Sigur e tare bun!

Merisor 1

19.06.2016, 14:54

Bun!

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 15:44

Multumesc!

Bunica 1

19.06.2016, 16:29

Delicios!

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 18:57

Gherca Daniela 1

19.06.2016, 19:44

Rocsi 1

19.06.2016, 19:49

Imi place mult ostropelul!

CameliaR 1

20.06.2016, 11:27

diaconta 1

20.06.2016, 18:52

foarte bun

dantes 1

06.07.2016, 07:05

Bun!

tina58 1

06.07.2016, 08:29

Da, asta este reteta originala de ostropel. Am mai vazut tot felul de retete in care se punea si ceapa si ardei sau ardei copt, faina sau mai stiu eu ce, dar nu , alea sunt inventii ale zonelor geografice respective si seamana mai degraba cu tocana decat cu ostropelul si daca le spui iti sar toate in cap ca ele sunt cele mai destepte . Aici DA, BRAVO! O singura observatie as avea: ar fi bine ca usturoiul sa fie pus mai la final ca sa-si pastreze mai bine gustul si aroma.

Rahela Velicu 1

06.07.2016, 11:09

Multumesc mult pentru apreciere si pentru sfat! Este bun de urmat data viitoare!

Bya Ralu 1

07.07.2016, 10:59

bun

LuluJo 1

01.06.2017, 21:24

exact tina58 , si eu am comentat la o reteta de ciorba de burta si le am spus ca nu se pun morcovi, telina , etc deoarece nu o sa mai aiva gust de ciorba de burta ci de ciorba de legume mai degraba. la fel si cu adaugatul fainii in sosurile rosii sa se ingroase , un sos rosu gatit corect se ingroasa singur cand adaugam piper.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui