Paine alba impletita

de susu in Piine, 6 Mar 2011 | 5036 vizualizari

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

06.03.2011, 22:38

Superbisssiiimeeee ti-au iesit...asta am facut si eu acum seara...le am la racit...Susu nota 20 cu felicitari

lacrimioara 1

06.03.2011, 22:46

ce frumoase ti-au iesit

MIUTA 1

06.03.2011, 23:04

LUK 1

06.03.2011, 23:18

cata maiestrie .. si iar

aziz 1

07.03.2011, 07:25

ce frumoasa e

gugugh 1

07.03.2011, 08:15

fac paine de casa in fiecare sapt, insa poate imi vinzi si mie pontul cum ai reusit ca painicile tale sa isi pastreze forma dupa coacere, ale mele cresc in timpul coacerii si nu isi mai pastreaza forma asa frumoasa

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:55

DIANA B 1

07.03.2011, 09:38

Excelente painici si ce bine arataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rocsi 1

07.03.2011, 10:53

foarte frumoasa

elena1988 1

07.03.2011, 11:23

Ligia Bxl 1

07.03.2011, 11:40

ce frumoase sunt

susu 1

09.03.2011, 14:53

Gugugh poate nu este nicun secret. Eu am facut pentru prima oara paine, de curiozitate dar nu ma omor dupa painica de casa. Am facut si cozonaci, checuri si alte minuni cu aluat dospit si a ramas mare si crescut. Mi s-a mai intamplat si mie de exemplu la checuri sau blat de tort sa mi se lase nitel dupa ce l-am scos din cuptor insa mai rar. Poate sa le lasi mai putin cu vreo 10 15 min cu focul deschis la cuptor dupa care sa -l inchizi si sa le lasi sa se raceasca in cuptor, eventual cu usa intredeschisa.

adry88 1

26.05.2011, 12:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle floare cu susan si mac