Paine fara framantare

de Brindusa in Piine, 20 Apr 2010 | 20841 vizualizari

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 22:48

excelent arata.......................

Brindusa 1

20.04.2010, 23:02

Mersi Medi si aici si pe blog

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 23:43

am vazut mai intai postarea aici si mai apoi pe blog.......................nu m-am putut insa sa nu fac si acolo un mic comentariu.......................

Miha 1

20.04.2010, 23:50

Cat e de inalt vasul de yena?

Brindusa 1

21.04.2010, 00:07

Vasul cu tot cu capac are cam 25 cm inaltime, daca nu mai mult. Daca vrei cand s-o face lumina il masor (acu nu pot ca doarme lumea si fac zgomot) A avut destul loc painea ca sa creasca. In vasul roman se poate fae foarte bine, dar sa nu uzi vasul inainte.

nadina73 1

21.04.2010, 00:35

felicitari arata minunata am sa o incerc cu siguranta 5 furculite de la mine

Rocsi 1

21.04.2010, 10:55

o feliuta as manca si eu ce bine arata

epurasha2bb 1

21.04.2010, 12:13

asta sigur nu se faramiteaza ca aia din comert!imi place!

silvi0ara 1

21.04.2010, 12:32

Laly 1

21.04.2010, 13:02

Si de la mine 5 furculite!!!Am salvat reteta.Buna rau.

Adinuta 1

21.04.2010, 13:07

fara framantat? imi cam surade

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:11

daca vaspun eu casunt obosita, am vazut fara faramitare nu fara framantare

Sylvia 1

21.04.2010, 18:33

Excelet arata am tot vazut variante dar sincer nu m-am incumetat sa o fac, o sa testez reteta facuta de tine, felicitari !!!

Brindusa 1

21.04.2010, 18:42

Multumesc dragele mele. reteta nu e foarte greu de facut, s-ar putea ca prima oara sa nu iasa foarte bine (nici mie nu mi-a iesit), dar a2a oara sigur o s-o reusiti

madi_marin 1

22.04.2010, 19:12

si mie imi place mult cum ti-a iesit painica....trec si eu reteta la favorite, caci vreau sa o incerc....

aziz 1

16.05.2011, 12:06

tocmai ce-am facut aluatul ,moale rau de tot,si unde am gasit eu reteta cica se tine 12 ore in frigider ,ma intreb cum sufletu o creste?eu am sa o las totusi afara

RuxyRux 1

16.05.2011, 12:08

Arata de vis

RuxyRux 1

16.05.2011, 12:09

Aziz eu am facut asa cum spui si am lasat aluatul peste noapte afara...s-a acrit cumplit si dupa ce am pregatit-o nu a fost asa de gustoasa...te sfatuiesc sa il tii la rece...

aziz 1

16.05.2011, 13:03

bine rux incerc in frigider atunci

aziz 1

16.05.2011, 13:04

va spun eu maine ce-o iesit

denisapet2000 1

26.01.2015, 12:52

Drojdie umeda )
M-am amuzat copios.
Drojdia de bere care se gaseste la pachet se numeste DROJDIE PROASPATA !!! NU UMEDA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle porcusor Piggy