Parizer de casa din carne de pui

de Rocsi in Mezel de casa, 8 Mai 2022 | 11711 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

08.05.2022, 22:23

Interesant !

MotanLaOale 1

09.05.2022, 05:17

mihaelar63 1

09.05.2022, 07:14

Bravo Rocsi !!! Este foarte bine ca sa gatim sanatos !!!

RODIMUR 1

09.05.2022, 08:52

Bun! Mi-ar plăcea și mai mult din carne de porc și vită...

Anett 1

09.05.2022, 09:32

vasimur 1

09.05.2022, 10:38

oanapl 1

09.05.2022, 11:19

Delicios!

Rocsi 1

09.05.2022, 11:21

Multumesc mult tuturor!

Rocsi 1

09.05.2022, 11:21

Rodica, poti incerca si varianta asta, doar ca, cred ca e nevoie sa folosesti mai multa zeama.

RODIMUR 1

09.05.2022, 11:32

Mulțumesc, Rocsi! Cred că într-o zi voi încerca...

miki_a 1

09.05.2022, 13:20

Bună, Rocsi! Mulțumesc pentru rețetă, eu sigur o voi prepara! Dar pudra de sfeclă de unde o luăm? În afară de culoare, influențează gustul preparatului sau se poate face și fără ea? Aștept răspuns ! Îmbrățișări!

mirela0911 1

09.05.2022, 17:58

O idee tare buna de preparat in casa!

dantes 1

10.05.2022, 09:37

Interesant!

Rocsi 1

10.05.2022, 20:47

Miki, pudra de sfecla se gaseste in farmaciile naturiste, plafar...Nu influenteaza cu nimic gustul, ajuta la culoare. Stiu persoane care folosesc pudra de sfecla si la prajituri! Te astept cu impresii daca il pregatesti!

Rocsi 1

10.05.2022, 20:47

Multumesc mult tuturor!

Panacris 1

12.05.2022, 19:24

Hmmm, chiar de probat!

Rocsi 1

13.05.2022, 19:41

Cristina, da! Iese prea bun!

Catalina L 1

19.05.2022, 16:19

minunat

Rocsi 1

20.05.2022, 18:31

Multumesc, Catalina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de casa