Pariziene cu brânză

de diaconta in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 15602 vizualizari

COMENTARII (78)

diaconta 1

02.11.2011, 20:38

Miha,hai la Paris
oare o sa se bucure Cristi daca-i luam bagheta?

diaconta 1

02.11.2011, 20:38

Rocsi,atat de simplu de facut si foarte bune

diaconta 1

02.11.2011, 20:38

Lau multumesc

diaconta 1

02.11.2011, 20:39

Brunetica multumesc

diaconta 1

02.11.2011, 20:40

Motane,n-ar fi exclus ca amandoi suntem cam plimbareti

danakarin 1

02.11.2011, 20:46

Arata minunat, si chiar daca nu am inteles cum se ruleaza....ca-s cam tare de cap , mi se par excelente

anaiss 1

02.11.2011, 20:51

mamaa cum arata Chiar imi era pofta de placinte cu branza, dar astea sunt minunate....promit sa le incersc weekend-ul asta

diaconta 1

02.11.2011, 21:02

Dana,imi pare rau ca am pierdut pozele,dar uita cum a rulat Ana Maria http://www.bucataras.ro/retete/pariziene-cu-fondant-de-visine-23014.html
chiar merita sa le incerci

diaconta 1

02.11.2011, 21:02

Anaiss multumesc,merita sa le incerci

Anamaria7 1

02.11.2011, 21:30

Mmmm, ce frumoase ti-au iesiiit! minunate! si mai ales.. cu branziiiica da si miee! n-am mai bucatarit de cand sunt la Cluj cu masterul... mai nimic dulce

diaconta 1

02.11.2011, 21:39

Ana hai sa vad ca tare suferi ca nu poti gati
dar lasa ca trece si poi poti sa-ti faci iar de cap
Mmmmm si eu ma gandesc ce bune ori fi fost cu fondant de visine

diaconta 1

02.11.2011, 21:41

Si iti dau Ana cum sa nu,ca tare dor mi-a fost de tine

diaconta 1

02.11.2011, 21:48

Ana Maria,daca stiam unde te gasesc iti aduceam ceva bun cand am fost la Cluj

deliciousflavours 1

02.11.2011, 22:11

sunt mortaleee , la favorite cu ele!!!

diaconta 1

02.11.2011, 22:18

Multumesc Angi

mirela0911 1

02.11.2011, 22:37

Dia, nu te supara dar eu as lua vreo doua pariziene, mai ales ca-s cu branza

diaconta 1

02.11.2011, 22:43

Mirela,cum sa ma supar te invit cu drag

kamy 1

02.11.2011, 23:03

ce-mi plac chestiile astea tip branzoici

diaconta 1

02.11.2011, 23:05

Kamy ce mai faci fata draga?
sunt tare bune ,mai ales cu branza de calitate

Cris2711 1

02.11.2011, 23:28

si mie imi plac,vreau si eu

diaconta 1

03.11.2011, 08:10

Cris,se poate sa nu-ti dau chiar tie?

Rocsi 1

03.11.2011, 11:18

e simplu,nu zic nu,dar tre sa ai chef

diaconta 1

03.11.2011, 11:20

da' de cand n-ai tu chef de bucatarit Rocsi?

diana_k 1

03.11.2011, 11:29

imi plac , mai ales ca sunt cu branza adevarata!!

diaconta 1

03.11.2011, 12:13

Diana,asa este din pacate nu reusim intotdeauna sa avem ingrediente de calitate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun