Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2020 | 21692 vizualizari

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

11.05.2020, 00:33

Ksenya 1

11.05.2020, 08:04

Bune tare!

Tabita _ 1

11.05.2020, 10:51

Motan

Tabita _ 1

11.05.2020, 10:51

Ksenya multumesc frumos pentru apreciere.

Ancutsa 1

11.05.2020, 14:13

Yamm!

Tabita _ 1

11.05.2020, 14:43

Ancutsa multumesc

madi_marin 1

11.05.2020, 17:43

Ooo...ne plac, ne plac!

abstract01 1

11.05.2020, 17:50

buuune

mirela0911 1

11.05.2020, 18:53

Ce bine arata!

RODIMUR 1

11.05.2020, 19:36

Arată foarte bine...! Să-ți mai spun ceva, doar pentru amuzament: la noi, în Moldova, pârjoalele au o formă ovală, iar rotunde sunt chiftelele. Mulți moldoveni le numesc ”piftele”, pentru că în pronunția locală ”pi” este ”chi” și invers... Am văzut odată aici, pe site o rețetă de ”piftele” și asta m-a amuzat, gândindu-mă că sigur autorul lor este de aici, din zonă. Și mămica mea face ”piftele”, nu ”chiftele” și nu poate fi convinsă că nu-i așa...

Rocsi 1

11.05.2020, 19:58

Sunt asa buneeee! Nu prea am inteles ultima parte: pui chiftelele in apa si le fierbi sau le pui pe baie de aburi?

Adi 1

11.05.2020, 20:52

Bune!

laura_n 1

11.05.2020, 21:14

Ce pofta imi faci!

Gherca Daniela 1

11.05.2020, 22:39

bune, bune!

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:34

Madi multumesc tare! Ma bucur ca va plac.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:34

Abstract multumesc

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:34

Multumesc frumos Mirela

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:46

Rodica multumesc mult pentru completarea ta. Eu de regula le faceam mai ca in sud plate, mici si rotunde. Da, ai perfecta dreptate. Multe persoane chiar scriu exact cum pronunta. Doar ca se creeaza si confuzie.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:49

Multumesc Rocsi. Poate m-am exprimat neclar. Se pun in putina apa ca sa stea in abur cateva minute sa ramana pufoase si moi si pe deasupra.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:50

Multumesc Adi

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:50

Laura mai ramane varianta sa te pun la masa.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:50

Multumesc Daniela

RODIMUR 1

12.05.2020, 12:08

Mi se pare foarte bună ideea ta de a ține chiftelele/pârjoalele în abur, după prăjire! Cred că beneficiul nu este numai faptul că rămân pufoase și moi, dar că se mai pot elimina, astfel, o parte din grăsimi! Mulțumesc pentru această idee grozavă! Cred că o voi încerca și eu!

Tabita _ 1

12.05.2020, 15:32

Ma bucur mult Rodica ca vrei sa incerci reteta. Parerea mea e ca, chiar merita incercata.

Panacris 1

15.05.2020, 15:33

Hmmm, zahăr??? De probat! Iar ideea cu păstrarea la abur, eu deobicei le scot ntro strecurătoare, care o țin acoperită Cred c pe același principiu, n-am văzut, auzit nicăieri, așa fac de când sunt mamă gospodină Acum descopăr că bine am făcut! Mulțumim pentru pârjoale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]