Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 10677 vizualizari

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 15:07

ce frumos ti-a crescut

rivka 1

14.04.2010, 15:24

da ce buna eeeeeeeeeeeeee!

nadina73 1

14.04.2010, 15:28

foarte buna cu siguranta dar ce e kwarkul rivka de unde il iei?super nota 10 de la mine

rivka 1

14.04.2010, 15:40

draga tu pui branza de vaci io nu gasesc numa kwark aici care e tot o branza de vaci dar macinata mai fin asa, nu asa grauntoasa...dar tu fac cu branza de vaci normala de aia de care stim noi din romania daca ai de unde procura acolo la voi.

sambata fac clatitele cu urda , abia astept!

Miha 1

14.04.2010, 15:54

O fac si eu, m-ai convins. Cand cumpar branza.

rivka 1

14.04.2010, 16:04

haha trebuie sa o ascund altfel o termin azi ....e buna rau , sa o faci musai

ela 1

14.04.2010, 16:10

vreau si eu,si euuuuuu

rivka 1

14.04.2010, 16:17

miha dupa cum vezi eu am pus doar 200 grame zahar , mi sa parut cam mult 500 in reteta brandusei, acum dupa gust....cum va place mie sincer mi se pare su-fi-cient de dulce asa.

nadina73 1

14.04.2010, 17:11

ok rivka trebuie incercata ,am pus la favorite ,o sa incerc daca tot o lauzi atata cu siguranta e foarte buna

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:23

ce frumos arata....................

Brindusa 1

14.04.2010, 17:43

iamyyyyyy. Ma bucur ca ti-a placut ideea.

Rocsi 1

14.04.2010, 18:37

pare tare pufos

BuburuzaBubu 1

05.04.2012, 17:58

yaaaamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si aluat de branza