Pasta de leustean

de gaby_duceag in Conserve, 12 Mai 2012 | 11032 vizualizari

COMENTARII (31)

dakris 1

17.05.2012, 09:07

Dupa ce deschizi borcanul cat se mai poate folosi? Am tot auzit in ultima vreme de pasta de leustean...dar nu m-am lamurit cu acest aspect.

gaby_duceag 1

24.05.2012, 12:03

Dakris, scuze, abia acum vad intrebarea.
Anul trecut am avut un borcan de 800 gr toata iarna. Il pastrezi la rece, pe usa frigiderului, si mai pui putina sare deasupra DOAR daca vezi urme de mucegai. Eu nu am pus si l-am folosit de cate ori am avut nevoie. Sa aiba mereu stratul de ulei desupra si sa fie suficient de sarat.

dakris 1

05.06.2012, 14:43

Multumesc, Gabi! Acum ma apuc si eu sa il fac asa; la congelator am pus deja

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 15:29

Potrivit pentru ciorbele mele de peste ... O sa fac si eu.

Patricia Iordache 1

29.05.2013, 17:31

L-am trecut la favorite! N-am facut asa ceva pana acum si nici nu am auzit printre apropiatii mei.

Mitinita 1

20.08.2013, 23:48

Imi surade reteta asta O incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean