Pasta de oua condimentata

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 7246 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

11.07.2010, 15:19

vad ca vii tare, bravo!

lira 1

11.07.2010, 15:28

Pai recuperez din urma

Ina 1

11.07.2010, 15:30

eu zic sa te opresti, pana se obisnuieste lumea cu tine Ca sa faci si galbeni sa-i golesti bucataria lui sefu'

lira 1

11.07.2010, 15:32

M-ai bine-dispus pe ziua de azi, esti o draguta

Ina 1

11.07.2010, 15:34

nu glumesc, aici faci galbeni in functie de notele primite de la celelalti bucatarasi, iar cu galbenii iti alegi ceva din camara sefului

lira 1

11.07.2010, 15:44

Ok, am prins ideea, am vazut inante, dar nu eram pe deplin lamurita.... dar cum stiu eu cat valoreaza fiecare reteta... sau e in functie de cat o apreciaza fiecare ... acolo zice ca peste 500 puncte iei un galben .... pana fac eu 500 de puncte si si intr-o saptamana, imi creste barba

Ina 1

11.07.2010, 15:47

lasa ca te lamuresti tu oricum, cu retetele astea vei fi sigur intre primele, in top imi place!multa bafta!

anisoara 1

11.07.2010, 15:53

Ina, noi doar expunem recete, nu pentru a face galbeni acestea ...asa sunt un stimul... sunt mult mai mari valori, decat galbenii... aceasta e parerea mea oricum recetel sunt pe placul multor fete. Bine ai venit ,Lira Bafta

anisoara 1

11.07.2010, 15:55

E oricum am inteles pt mine, ca punctele se dau mai mult pentru mesajele ,care le scrii pe sait, decat pentru recetele si pozele expuse. .poti sa expui recete, de 1 metru cu poze , care mai de care, daca nu esti activa pe sait, vei primi numai 1-2 baluri.

lira 1

11.07.2010, 15:59

ideea e ca trebuie sa ma port frumos sa iau nota mare ... ca la scoala

lira 1

11.07.2010, 16:01

Bine te-am gasit Anisoara. Deci trebuie sa scriu in cartea de munca al doilea job... numai ca daca nu fac bani... se poate considera voluntariat

gaby_duceag 1

11.07.2010, 16:04

))

anisoara 1

11.07.2010, 17:15

Bine, dar blogul l-ai deschis pentru a face bani, sau din pasiune, din placere?

Ina 1

11.07.2010, 17:36

Anisoara, ai dreptate, dar de ce sa nu recunoastem ca si galbenii aia ne stimuleaza? Eu recunosc: ma bucur cand imi creste averea si ma gandesc la urmatorul produs ales din camara

anisoara 1

11.07.2010, 17:47

Ma crezi, nici nu stiu ,unde e camara bucatarisilor Cate bordeie- atatea obiceie.

nadina73 1

11.07.2010, 18:07

am ras bine acuma las furcile si ma duc

lia maria 1

12.07.2010, 09:36

imi place ce prepari si cum expui

Bunica 1

12.07.2010, 12:46

Bine ai venit ! Mi-a placut pasta de oua, dar fara maioneza

lira 1

12.07.2010, 14:08

Bine te-am gasit bunica! Pai reteta aceasta, ca si oricare alta reteta eu zic ca poate fi adaptabila si se poate pune sau scoate un ingreient sa fie pe placul oricui

Panacris 1

20.04.2020, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure cremos cu smantana