Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

de Bucataras Medi in Oaie, 9 Noi 2010 | 20826 vizualizari

COMENTARII (85)

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:12

kamy mie imi place , mai ales acuma toamna chiar am pofta de o pastrama............

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:13

Dia, multumesc de felicitari si pupaturi.......le primesc cu drag

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:15

multumesc ionixu meu drag.........................si mie imi place usturoiul.

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:16

multumesc draga mea rocsi..................

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:16

Mena.........peste cu mujdei?.............ce salivez............

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:19

anca, sa stii ca ai dreptate.....ma asteptam sa vina doar boss la masa da vad ca il astept degeaba , da bine ca ati venit voi , nu mananc singura

kamy 1

09.11.2010, 21:20

medi..cand vi la minete duc la stana ...e cam la 1 km de mine,cea mai aproape...si mananci pe saturate carne de oaie si la ceaun si cum vrei asa de la mama ei

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:23

Buni, eu iti pastrez de fiecare data numai ca tu vii din ce in ce mai rar pe aici si mie teama sa nu expire...............

Miha 1

09.11.2010, 21:38

Felicitari pentru 200!

Nu stiu daca-mi place ca n-am mancat nishodata. Da' un "bot di jin" cre ca merge.

Bunica 1

09.11.2010, 21:55

Mere, Miha, mre bine rau ! Doanma Maria, cu nepot in clasa intai crezi ca mai am timp ? O sa te vad eu cand vei bunici 2 nepoti cum o sa fii Pastrama o vreau si expirata

corina241 1

09.11.2010, 22:17

pastrama de oaie pe gratar si usturoi aici e de mine

diaconta 1

09.11.2010, 22:25

Ai de mine numa' io fac mofturi la usturoi? se vede ca vreau sa ma marit

Bucataras 1

09.11.2010, 22:27

Arta, Medi, chiar ca e o reteta cu care sa marchezi reteta 200

diaconta 1

09.11.2010, 22:32

eu n-oi ajunge in veci la 100 d'apoi la 200

silvi0ara 1

09.11.2010, 23:25

Bravo Medi si la mai multe.

gaby_duceag 1

10.11.2010, 08:21

))))hahahahaha, asa-i de carcotasa Gaby asta?))))) 'tu-i mama ei de fata))))
Tot inainte Medi. Reteta, nereteta parol c-as veni cu tot familionul la masa))).
La cat mai multe retete , Medi si aprecierea mea sincera!!
http://www.youtube.com/watch?v=isjfbCjhQw8

lia maria 1

10.11.2010, 08:58

Hopa dar ce de gratare pe-aici ce bine arata...si ce-as mai gusta si eu dar normal ca sau terminat demult cu atata lume pe-aici pun cu mare drag furcile si Felicitari ! pentru retetele publicate pana acum

mamaieelena 1

10.11.2010, 09:16

ce gratar plin de bunatati! felecitari si cat ma multe retete la bucataras

divainbucatarie 1

10.11.2010, 09:19

felicitari pentru cele 200 de retete! iar pt pastrama:

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:10

Multumesc,Andreea Maria..............

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:29

Laly, nuuuuuuuuuuuuuuuu vreau inundatie

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:30

Aziz este pentru toti , ai si tu pusa deoparte portia ta ..................

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:31

Kamy, ce mi-ar place la stana...............

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:32

Miha, pai "botul di jin" merge cu pastrama , asa ca hai te rog si gusta macar................

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:33

Buni, tare mandra tre' sa fii cu asa nepoti.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

Need help

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava