Pastravi de nuc la borcan

de Ksenya in Conserve, 24 Oct 2017 | 9768 vizualizari

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

24.10.2017, 19:16

RODIMUR 1

24.10.2017, 19:16

O mâncare delicioasă!

Lau 1

24.10.2017, 19:22

xana 1

24.10.2017, 19:24

Interesant

MotanLaOale 1

24.10.2017, 20:43

Rocsi 1

24.10.2017, 20:50

Ce faine sunt ciupercile astea, nu am vazut niciodata la noi!

oanapl 1

24.10.2017, 20:57

Ce bine arată!

Ina 1

24.10.2017, 21:31

super reteta

mirela0911 1

25.10.2017, 10:16

Initial am crezut ca e vorba de peste, dar apoi am vazut ca sunt ciuperci! Faina reteta si ce bune cred ca sunt!

Ksenya 1

25.10.2017, 17:01

Multumesc de trecere!

dantes 1

27.10.2017, 08:38

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat