Pateuri cu ciuperci

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 6053 vizualizari

COMENTARII (18)

ianculubita 1

08.04.2011, 14:56

Foarte buni,dar nu era mai simplu daca faceai cu aluat de foetaj??noi in bucatarie,trebuie sa ne usuram munca

adasev12 1

08.04.2011, 15:07

f bune ...paote incerc si eu cu branza....

kukibella 1

08.04.2011, 15:09

bune

deyutzky 1

08.04.2011, 15:09

mirela0911 1

08.04.2011, 15:29

bune

eleny2010 1

08.04.2011, 15:42

arata bine pateurile.desi mie nu imi plac ciuperciile.

Lau 1

08.04.2011, 15:57

super

MotanLaOale 1

08.04.2011, 16:15

bine arata

MVMih 1

08.04.2011, 17:07

Bun bun cu ciupercutze ...desi lui Eleny am inteles ca nu ii plac

Ina 1

08.04.2011, 19:30

unul e al meu

tanyapatap 1

08.04.2011, 23:01

Mihaela11_jo 1

08.04.2011, 23:47

Foarte fine

lilik 1

09.04.2011, 03:02

super

divainbucatarie 1

09.04.2011, 09:13

mimmi 1

10.04.2011, 18:52

Multumesc fetelor !!!

mamaieelena 1

10.04.2011, 20:13

buuunnneeee

mihaelaM 1

10.04.2011, 20:26

daca e cu ciuperci e bun

amaliatrusca 1

20.04.2011, 22:55

Mimmi, poti sa imi spui te rog - nu se face maia din drojdie? se adauga pur si simplu in faina? Asa vad eu in pozele retetei. Si se lasa la crescut o ora? Si cum se impatura? In doua sau mai multe? Am facut si eu aseara si am facut cu maia, si nu am lasat la crescut, ca nu ziceai nimic de asta, si am impaturit in4 aluatul, dar cind sa rulez iar, din cauza ca pusesem untului, mi se ducea in toate partile aluatul. Si foarte greu sa pun umplutura si apoi sa mai si 'inchid' aluatul peste. Poti sa ma ajuti, te rog? Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si parmezan