Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Oana in Penne, 28 Apr 2009 | 101520 vizualizari
cezara 1
Super. Important in reteta asta e parmezanul, care face sosul sa se lege frumos , nu e la fel cu un cascaval obisnuit.
andruus_k 1
asa le fac si eu. iubitul meu italian de origine o face(sau o facea) cu ceapa prajita si fara smantana , eu am reteta de la o alta italianca. de cand a descoperit carbonara mea.................. nu-i mai place a lui e delicioasa
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
ieri la 21:02
ieri la 08:10
pe 15.07 la 09:49
pe 14.07 la 10:06
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
elucubratiiculinare 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AndreeaLipo 1
khryss18 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!