Pesto alla genovese

de - Andreea - in Pt. paste, 3 Iul 2013 | 5297 vizualizari

COMENTARII (21)

Cris2711 1

03.07.2013, 17:31

place

portiadelumina 1

03.07.2013, 17:39

Îmi place, desigur. Iar usturoiul îl mănânc înclusiv cu carne friptă. Nu e rău, nu?

RuxyRux 1

03.07.2013, 17:44

Grozav de bun!

- Andreea - 1

03.07.2013, 17:46

Parinte...usturoiul nu e rau deloc niciodata ...

laura_n 1

03.07.2013, 17:47

foarte bun

Constelatialeu 1

03.07.2013, 17:52

Recunosc,cu mana pe cravata,ca n-am facut si nici n-am mancat sau exista si varinata,n-am stiut ce mananc....

mihaelar63 1

03.07.2013, 18:02

Imi place la nebunie cu o telemea buna ieri mi-am propus sa incerc si cu paste Chiar

Alina26 1

03.07.2013, 18:14

foarte bun!!!!

Bya Ralu 1

03.07.2013, 18:20

ce fain arata

JamilaCuisine 1

03.07.2013, 18:48

Pestooooooo!!!!! Superrrrr!!!!!

Bunica 1

03.07.2013, 19:09

Place!

Merisor 1

03.07.2013, 19:20

Ce culoare placuta!

MotanLaOale 1

03.07.2013, 19:41

Corinuta 1

03.07.2013, 19:57

grozav!

Ligia Bxl 1

03.07.2013, 21:22

ohhh il mananc pe paine tot

iry-gabriela 1

03.07.2013, 22:16

acest sos am avut ocazia sa il mananc impreuna cu paste cand am fost in itala,e bun

Lau 1

03.07.2013, 22:29

Valclaudia 1

03.07.2013, 22:30

ador sosul asta!

simona72 1

03.07.2013, 22:36

Si eu il folosesc des...cel mai bun!

lilik 1

04.07.2013, 11:45

si noua ne place mult,dar anul asta nu l-am pregatit inca asa ca iau putin de la u

- Andreea - 1

04.07.2013, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos pesto rosu