Piept de pui cu cascaval

de diaconta in Pui, 10 Apr 2011 | 6877 vizualizari

COMENTARII (71)

Corinuta 1

11.04.2011, 11:49

da,sigur dintre toti bucatarasii fix pa tine o sa te "radieze"!

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:50

ce inseamna radiere? ca poate vreau

Miha 1

11.04.2011, 11:52

Daaaa...las ca stiu eu ca-ti place radiera. )
Si mie, mai ales alea parfumate.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

gata, m-am intis cam mult cu gluma. I go to work )

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

miha )))))))))))

Corinuta 1

11.04.2011, 11:54

io nu mai zic nimik,is cuminte,ma abtin! spor la work!

Miha 1

11.04.2011, 11:54

Da, hai s-o-ntindem cat mai avem timp.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:55

nu de alta tu corino dar acus vad scris : "ce dracu faci aici? "

Corinuta 1

11.04.2011, 11:58

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:14

bun bun

MVMih 1

11.04.2011, 13:21

Diaconta poti sa te intanzi la gluma cat doresti !!!! ..e la butoane cine trebuie
Yo's rosia aia mai mica si mai cruda din poza
Oricum noi gatim in familie si publicam in familie...suntem bucatarasi asa ca tinem oricat la gluma din familia de bucatarasi.

diaconta 1

11.04.2011, 17:58

Tulaaaaaaaaai ca nu mai inteleg nimic Gabita ce vorbesti asa codificat?
io intreb mai intai interlocutorul de care nu's sigura,ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize
No ca tot n-am inteles "rosia aia mica si cruda" o fi fata ori baiat si cam de ce generatie da' daca zice ca-i "in familie" cred ca-i de bine

diaconta 1

11.04.2011, 18:01

Gaby,mai pe seara astept raport de activitate,sa vad ce-ai prestat,dat fiind ca capu-ti era la prostii

gaby_duceag 1

11.04.2011, 18:58

Dia..scrisesem un cuvant interzis pe site ) si a trebuit sa reformulez si-am ales calea diplomatica ) adica..ceea ce numesti tu codificat)
Te-am luminat?

diaconta 1

11.04.2011, 22:45

Asaaaaaaa va sa zica,te-ai facut diplomat(a) Gaby ...dar cu poza asta de avatar nu ai inca voie la cuvinte de-astea "de oameni mari"

horia 1

12.04.2011, 08:41

chiar daca n-ai avut timp sa scoti fotografii "de revista",iti pot spune ca arata super.sunt convins ca este super delicioasa.multumim!

diaconta 1

12.04.2011, 13:32

Horia mersic....au fost delicioase,dar e parerea mea si e subiectiva

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:52

lasa pozele si serveste-ma te rog cu o portie................

diaconta 1

13.04.2011, 20:54

Sigur Doamna Medi, o portie de piept am pastrat si pentru dumneavoastra

carmenvlad 1

14.04.2011, 21:34

Ca intotdeauna o reteta minunata cu ingrediente la indemana si cu multa pasiune. Rezultatul este delicios.

diaconta 1

14.04.2011, 21:43

Multumesc Carmen nu fac retete sofisticate,mai ales in ultima vreme abia am timp sa respir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon