Piept de pui cu ciuperci

de oanapl in Pui, 29 Sep 2012 | 124733 vizualizari

COMENTARII (35)

tanyapatap 1

18.07.2013, 23:34

babi5 1

09.10.2013, 16:44

bianca92 1

14.11.2013, 15:49

delicioasa si potrivita pentru orice moment al zilei

abstract01 1

17.11.2013, 02:16

madalinanicoleta 1

18.11.2013, 08:16

ryta 1

29.05.2014, 06:22

Panacris 1

18.02.2015, 09:01

Rahela Velicu 1

09.01.2017, 23:54

LizMadsen 1

15.01.2020, 10:59

Care zeama de legume si de cand se lasa 15 minute ciupercile, se pun in apa rece si se lasa 15 min de cand fierb ?

oanapl 1

16.01.2020, 16:15

Daca aveti supa de legume pastrata, o folositi pentru a "stinge" ceapa. Daca nu, puteti folosi si apa.
Ciupercile se pun in apa rece si se fierb 15 minute din momentul in care incep sa clocoteasca. Spor la pregatit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept si pulpe de pui la cuptor