Piept de pui in doua marinade

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 5177 vizualizari

COMENTARII (45)

Corinuta 1

28.04.2011, 13:21

io nu vreau pastrama de la frigider, io vreau d-asta! ok?

Corinuta 1

28.04.2011, 13:45

din partea mea..poate sa fie si murdar ) )sau..o intindem pe sarma cu carlige ))

Corinuta 1

28.04.2011, 13:45

Dia, fii cuminte, ala de pui nu la care te gandesti tu )

Dana Cristea - pusikmea 1

28.04.2011, 13:46

mmmm, ce bine arata!!!!

MotanLaOale 1

28.04.2011, 13:47

foarte buna

Corinuta 1

28.04.2011, 13:47

Punem carnitza noastra vorba lui epu' )

numa' Brandusa mai gateste o mancare in 3 zile

sa ma culeaga si pe mine cineva de sub masaaaaaaa!

aziz 1

28.04.2011, 13:49

Miha 1

28.04.2011, 14:05

Si de ce ma rog sa te injur?

Mitinita 1

28.04.2011, 14:06

si pe mine n-ai putut sa ma pomenesti nu puteai sa pui si tu o notita sa zici ca asta nu-i fix pix la care ma astept eu super reteta,eu cred ca as uita de el dupa 2 ore

gaby_duceag 1

28.04.2011, 14:08

Am zis sa nu ma iei de par nu sa nu ma injuri) de ce te-a dus gandu' la injurat?)
ma refeream doar ca am comentat vizavi de titlul retetei , insa si tu ai preluat-o asa ca nu aveai de ce insa..m-am gandit tarziu

gaby_duceag 1

28.04.2011, 14:17

miti sau, puteam scrie c-o putem face si cu scortisoara, daca dorim ))))

mihaelaM 1

28.04.2011, 14:32

cu prosop curat,murdar ,intins pe sarma nu-i problema important e ca arata bine

gaby_duceag 1

28.04.2011, 14:36

Corinuta 1

28.04.2011, 14:49

kamy 1

28.04.2011, 16:41

e zic numa ca-i buuuna nu stiu de ce radeti ca nu am citit...n-am timp

gaby_duceag 1

28.04.2011, 17:14


buna e, nimic de comentat

RuxyRux 1

28.04.2011, 18:12

Chiar savuroasa imaginea...si scriptul LOLOLOLOL....esti super tare Gabytza

gaby_duceag 1

28.04.2011, 18:15

mie imi place ca la portii scrie 0 ))))))

diaconta 1

28.04.2011, 18:51

Io's cuminte,nu stiu de ce ma certi
da' am o curiozitate,daca-i piept de ce vrei tu neaparat sa-l faci....sul??

diaconta 1

28.04.2011, 18:53

adica "O" portii pentru pofticiosi nici nu mai indrazneste nimeni sa-ti ceara....cine sa vrea piept intins pe franghie la uscat

diaconta 1

28.04.2011, 18:55

Corino,chiar nu stiu ce isi inchipuie lumea,ca io's asa fata cuminte si cu comentarii pertinente

gaby_duceag 1

28.04.2011, 18:56

da' am o curiozitate,daca-i piept de ce vrei tu neaparat sa-l faci....sul??
ca sa arate a ..rulada..a salam)))

gaby_duceag 1

28.04.2011, 18:59

"adica "O" portii pentru pofticiosi nici nu mai indrazneste nimeni sa-ti ceara....cine sa vrea piept intins pe franghie la uscat"

Rocsi 1

28.04.2011, 19:03

bai ce aluzii pe aici dar arata bine sulul

diaconta 1

28.04.2011, 19:10

mai bine-l lasai asa,sa nu se produca confuzii uite Rocsi zice ca arata bine...sulu"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui in bacon